K1. Zorgsector kunstleders: standaard kleuren

Schoonmaaktips Zorgsector Kunstleders: 

De bekleding van eetkamerstoelen in de zorg bestaat uit kunstleder: zeer eenvoudig te reinigen met lauwwarm water. De kunstleders K1. en K2. van Zorgmeubel zijn bacterie-, urine-schimmelwerend alsmede brandvertragend. De specificaties van K1. voldoen aan Europese hoge hygiëne eisen.
Dit leder is gemaakt van kunststof bijvoorbeeld PVC of Polyurehtaan. De kunststof is geplakt op een backing van stof, bijvoorbeeld katoen. Indien het kunststof loslaat van de backing zijn verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt zoals allesreiniger: de weekmakers in allesreiniger lossen als het ware het beschermlaagjes op van het kunstleder op, maken het kunststof week. Vervolgens gaat er iemand zitten met een spijkerbroek en het kwaad is geschied.
Groene zeep toevoegen aan uw lauwwarme water is voldoende voor onderhoud. Mocht bekleding van de stoelen heel erg vervuild zijn, adviseren wij u ons biologische schoonmaak middel X. Bel of mail ons om dit schoonmaakmiddel te bestellen 072 7600010.

K2. Zorgsector kunstleders MRSA: standaard kleuren

 

K2. meest geschikte kunstleder voor de professionele zorgsector 

Dit kunstleder K2. is speciaal ontwikkeld voor de zorgsector voldoet aan de hoogste hygienische eisen. Het kunstleder K2. onderscheidt zich van K1. omdat het Phtalates vrij is: de bovenlaag van het kunstleder is zonder weekmakers. Dit heeft een aantal grote voordelen:
1. De MRSA baterie hecht zich niet op het gesloten materiaal.
2. Het materiaal kan worden schoongemaakt met chloorhoudende schoonmaakmiddelen.
3. Geen weekmakers dit is veel beter voor het milieu en dus een duurzame keuze.
4. Het kunstleder K2. voldoet aan de hoogste brandcertificering BS5852 CRIB5.
Voor meer informatie mail Zorgmeubel, Beter Leven! of bel 072 7600018 

Zorgsector kunstleders MRSA: herstofferen

Indien uw huidige meubilair voorzien is van vieze bekleding maar de frame van de stoelen zijn goed of u heeft weinig budget dan kunnen wij u helpen door een offerte te maken van herstoffering. Mailt u ons foto´s van uw huidige zorgmeubilair en wij nemen contact met u op.

K3. Zorgsector kunstleders: standaard kleuren