Waarom Zorgmeubel?

Zorgmeubel stelt de Mens centraal! In de eerste plaats de mens als cliënt en net zo belangrijk de mens als verzorgende. Daarom zoeken wij samen met u naar de beste oplossing voor elk interieur en meubel vraagstuk! Zorgmeubel is een merk speciaal voor de Zorgsector. Sinds 1992 hebben wij ervaring als fabrikant in het produceren van positieve interieurs en sterk meubilair

Gezond Interieur daarom Zorgmeubel!
Waarom voelt de ene plek veel beter dan deandere? Waarom zijn cliënten in de ene huiskamer rustig en in deandere onrustig? Wat is de reden van onverklaarbaar veel ziekteverzuim op een afdeling? Hoe verbeter je akoestiek?

Met behulp van de Zorginterieurscan vinden wij samen met u en uw team de oplossingen op bovengenoemde vragen. Binnen 2 uur kent u de verbeterpunten en stellen wij samen met u een 3D-realisatieplan en budget op.
Het plan is voor ons 100% geslaagd als wij het interieur en meubels voor u mogen leveren en inhuizen.

Interesse in oplossingen voor uw gezonde zorgomgeving? Bel vrijblijvend 072-7600018!

StaalBaron, fabrikant sinds 1992!

Zorgmeubel is een label van fabrikant Staalbaron, Sterk in Sfeer!
Sinds 1992 produceert StaalBaron series meubilair zoals lichtgewicht klaptafels, verrijdbare bars, en scheidingswanden. Momenteel ontwikkelen wij prototypes meubilair om mensen te beschermen tegen het Corona Convid-19. Dit sterke meubilair combineert funktionaliteit met sfeer. StaalBaron, Sterk in Sfeer!
De zrogsector stelt zeer hoge eisen aan het interieur en meubels. Daarom heeft Mariëtte Dekker in 2012 Zorgmeubel opgericht. In de eerste plaats is het label speciaal gericht op senioren, minder-validen, verstandelijk beperkten en hun verzorgenden in zorginstellingen! In de tweede plaats biedt het zorgmeubiliar senioren de mogelijkheid zelfstandig en veilig, langer thuis te blijven wonen. Zie consumenten zorgmeubilair op voorraad!
Als laatste draagt een sfeervolle omgeving bij aan algemeen welzijn en het genezingsproces! Bovendien geeft een positieve ruimte in combinatie met functioneel alsmede sfeervol meubilair zeer blije medewerkers! Zorgmeubel, Mens Centraal!

Bel 072-7600018 of mail ons voor een advies over uw zorgomgeving!

Zorgmeubel, ons team

Zorgmeubel ontwerpt en realiseert zorginterieurs.
Mariëtte Dekker en Maud Helsloot onderhouden graag direct contact met de klanten zowel cliënten als de verzorgenden en hun directie.
Designer Vera Uitterdijk is een zeer gewaardeerde tekenaar en stylist. Sinds 2018 versterkt Mozes Helsloot het ontwerpteam. Technische kennis en praktische invulling zijn belangrijke waarden die hij toevoegt.
Astrid de Jong verzorgt accuraat de backoffice.
Tevens hebben we een zeer gedreven productieteam onder leiding van Peter Helsloot. Het productieteam beschikt over een groot aantal metaal- en houtmachines alsmede een stoffeerderij. Geen enkele uitdaging is voor hen te groot.

Bel 072-7600018 of mail voor een nieuwe, gezonde zorgomgeving!

Zorgmeubel, Duurzame Oplossingen

Zorgmeubel brengt duurzaamheid in combinatie met zorg voor het milieu dagelijks in de praktijk. Hoe dan? In de eerste plaats zijn de materialen die wij kiezen naast hygiëne altijd de milieuvriendelijkste oplossing. Bijvoorbeeld: het kunstleder K2. waarmee het zorgmeubilair wordt bekleed is Phatate Free.
Dat betekent dat er geen weekmakers in het materiaal zitten. Tevens hecht de MRSA bacterie zich niet op het materiaal. Twee vliegen in één klap.
Samen met onze klanten proberen wij kwaliteit te verbeteren!

Ben je nieuwsgierig naar milieuvriendelijke, duurzame oplossingen?