Zoekt u hygiënische ziekenhuiskasten en kasten voor patiëntenkamers van ziekenhuizen, bejaardentehuizen, dagbestedingen, verpleeghuizen of verzorgingstehuizen? Uiteraard staat bij u alles in het teken om kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen.
Tevens wilt U goed kunnen reinigen. Daarom moet het zorgmateriaal bestaan uit brandvertragende en bacterie-werende materialen. Zoekt u een maatwerk meubilair voor uw zorginstelling of ziekenhuis? Bijvoorbeeld maatwerkkasten?
Zorgmeubel beschikt over een uitgebreide collectie tafels voor rolstoelen, verrijdbare tafels, stamtafels, inklapbare tafels en in hoogte verstelbare tafels. Kortom, keuze genoeg! Alle rolstoeltafels worden gemaakt door ons zusterbedrijf StaalBaron. Bel 072 7600018 of mail met interieurspecialisten!

ZORG SHOP: Zorgkasten

Maatwerk interieur: balies, keukens

De entree, balies, eetzalen, keukens, wachtkamers, restaurants worden op maat gemaakt in ziekenhuizen. Zorgmeubel heeft veel kennis en ervaring met het ontwerpen en produceren en realiseren van maatwerk interieurelementen binnen het door u gestelde budget. Zorgmeubel heeft een 3-stappenplan ontwikkeld de Zorginterieurscan. In de eerste plaats inventariseren wij uw wensen en behoeften en het budget. Daarna stellen wij samen met u een interieurcommissie samen, die 5 workshops gaan volgen om het interieurplan vorm te geven. Wij adviseren u een team met medewerkers samen te stellen zodat het toekomstige interieur breed gedragen wordt in uw organisatie. In de tweede plaats maken onze medewerkers van de studio sfeerborden, 3-D animaties, kleurenplannen en voorlopige prijsopgaven. Als laatste produceren en plaatsen wij het maatwerkmeubilair of de maatwerkkasten. Bel 072 7600018 of mail met interieurspecialisten!

Ziekenhuiskasten hygiënische houtdecors

Werkt u voor een zorginstelling met multifunctionele ruimten? Bijvoorbeeld buurthuizen, recreatiezalen voor ouderen, dagopvang voor demente ouderen. Kortom, zalen met een multifunctioneel karakter. Er zijn diverse kasten oplossingen, afhankelijk van uw gebruik en uw opslagruimten. Bel voor vrijblijvend advies 072 7600018 of mail met de interieurspecialisten!

Zie hier Tavoli klaptafels voor rolstoelen film!

Stichting Philadelphia, Amstelring, Omring, Alkcare, UMC Utrecht, Maastricht UMC, maken gebruik van de rolstoeltafels in restaurants, cliëntenkamers of op kantoor.