Restaurantstoelen met armleuningen voor Hoog Heelsum Serviceflat

De nieuwe restaurantstoelen met armleuningen Baq A XL voor Hoog Heelsum Serviceflat heeft geleid tot prachtig resultaat. Hoog Heelsum Serviceflat is een appartementgebouw met modern woonplezier. De locatie is gevestigd aan de Veluwezoom. Het complex is onlangs gerenoveerd dat aan alle eisen en wensen van deze tijd voldoet.

Het bestuur van Hoog Heelsum heeft gekozen voor de sfeervolle restaurantstoelen met armleuningen Baq A XL. De Baq A XL is een grotere variant van de zorgstoel met armleuningen Baq A. Vanwege de ronde armleuningen geeft deze restaurantstoel een gezellige uitstraling. De zithoogte van de armstoel geven mensen, met name senioren, de mogelijkheid zelfstandig op te staan.

Meer informatie? Graag helpen wij u verder! Neem contact met ons op via info@zorgmeubel.com of bel 072 7600018!

Restaurantstoelen met armleuningen en bekleding

Hoog Heelsum Serviceflat heeft gekozen voor twee kleurstellingen. De restaurantstoelen worden namelijk ingezet op meerdere locaties in het gebouw. Zowel in de biljartruimte, restaurant maar ook de ontvangstruimte kunt u deze restaurantstoelen Baq A XL vinden. Het contrast tussen de bekleding en de ruimte, geeft een frisse uitstraling.

Het kunstleer kan gemakkelijk met een vochtige doek worden afgenomen. Voldoende contrast tussen bekleding, armleuningen en vloer doet de stoel goed waarnemen voor senioren. Dit geeft een veilig gevoel en geeft zelfvertrouwen bij het zitten en opstaan.

Zorgtotaaloplossingen door Zorgmeubel

StaalBaron, Sterk in Sfeer! is fabrikant in sterk en sfeervol interieurs en meubilair. Zorgmeubel is een label van StaalBaron. Zorgmeubel is een projectinrichter met een speciaal assortiment zorgmeubilair dat aan zeer hoge kwaliteit eisen voldoet. Het assortiment bestaat niet alleen uit ergonomische armstoelen maar ook verrijdbare rolstoeltafels, kwalitatieve fauteuils en akoestische producten.

De fabriek is gevestigd in de Kop van Noord-Holland. De showrooms van Zorgmeubel en StaalBaron zijn gevestigd in het karakteristieke pand ZienXL. Dit is gelegen in een karakteristiek Oud-Hollands pand in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard. Zoals gezegd we helpen graag!

Neem contact met ons op via info@zorgmeubel.com of bel 072 7600018!