De implementatie van een positief en belevingsgericht zorginterieur is een samenwerkingsproces tussen u en het team van Zorgmeubel. Aan de ene kant ontvangen wij van u input, en aan deandere kant ontvangt u van ons output! Vervolgens bepalen de controle momenten in de vorm van workshops of wij elkaar goed hebben begrepen. Kortom, samen met u behalen het gewenste resultaat binnen het budget.
De implementatie van een sfeervol zorginterieur is verdeeld in een 3 strategische stappen: 1. Inventarisatie, 2. Creatie en 3. Realisatie.

Tijdens dit proces heeft u één vast contactpersoon binnen het projectteam. Dit team kent specialisten op het gebied van ontwerp, licht, akoestiek, hygiëne, PG problematiek, revalidatie problematiek en sanitair.

Nieuwgierig geworden? Bel 072- 7600018 of mail met interieurspecialist!

INFO: PROJECTEN

1. Inventarisatie: Inrichten Zorginstelling

Verandering geeft stress. Hoe dan ook! Indien het veranderingsproces breed wordt gedragen in de organisatie en de medewerkers input kunnen inbrengen, wordt de output echt een feestje. Daarom is ons advies een interieurteam samen te stellen waarin een aantal disciplines vertegenwoordigd zijn: directie, verzorgenden, fysiotherapeut. Al met al kunnen wij samen met dit team in 5 workshops een heel gebouw inrichten.

Nieuwsgierig geworden? Bel 072- 7600018 of mail met interieurspecialist voor een verkennend, vrijblijvend gesprek!

1. Output: Zorginterieurscan

Soms spelen er tegengestelde belangen in een organisatie of kan de opdrachtgever het team niet overtuigen wat de bedoeling van het nieuwe gebouw is. Op verzoek voeren specialisten een zorginterieurscan uit. Objectief wordt gemeten waar de kansen en uitdagingen liggen binnen de organisatie wat betreft het interieurconcept: de zogenaamde zorgscanvariabelen. Indien deze bekend zijn, kunnen drie goede oplossingen worden aangeboden middels een zogenaamde menukaart. Middels deze menukaart stuurt u het interieurteam de gewenste richting. Vervolgens wordt er gewenste oplossing gekozen die door het team wordt gedragen.

Nieuwsgierig geworden? Bel 072- 7600018 of mail met interieurspecialist voor een verkennend, vrijblijvend gesprek!

2. Creatie : Inrichten Zorginstelling 

Zorgmeubel ontwerpstudio gaat aan de slag met uw interieur op basis van de Zorginterieurscan. Immers, er moet een idee geboren worden, en ei gelegd worden.
Vervolgens nodigen wij uw interieurteam graag uit in het Experience Centre. Eerst maakt uw team kennis met de nieuwste oplossingen qua akoestiek, hygiënische materialen en nieuw zorgmeubilair.
Tevens ontvangt u tijdens de derde workshop kleurenadvies, 3D-animaties, menukaart met keuzes voor uw interieurteam.
Vervolgens gaat uw team weer aan de slag en wordt het interieurplan met bijbehorende kosten definitief opgesteld.

Nieuwsgierig geworden? Bel 072- 7600018 of mail met interieurspecialist voor een verkennend, vrijblijvend gesprek!

3. Realisatie: Hoe komen we daar?

In de eerste plaats plannen wij samen met de aannemer de aflevering van vloeren, diverse interieurelementen en zorgmeubilair. Daarna worden bar, balie of keuken op maat gemaakt, de inbouwkasten krijgen vorm, de stoelen en banken worden bekleed.
In de tweede plaats gaan wij samen met u inhuizen: Dit is altijd een spannend moment. Is het interieur uiteindelijk geworden wat we er van hadden verwacht?
Als de stappen goed zijn genomen zijn, er weinig tot geen teleurstellingen en is het interieur een prachtig eindproduct. Daarom zijn onze klanten tevreden.
Zo heeft u een totaaloplossing zonder zorgen! Een perfecte inrichting zorginstelling op maat gemaakt!

Stichting Philadelphia, Amstelring, Omring, Alkcare, Crabbehoff, hebben gebruik gemaakt van inrichten Zorginstelling met behulp van de Zorginterieurscan.

Bent u op zoek naar projectinrichting van uw zorginstelling, ziekenhuis of revalidatie kliniek? Misschien bent u op zoek naar zorgmeubelen voor uw zorghuiskamers of wachtkamers? Wellicht plant u een verbouwing of renovatie van een verzorgingshuis. Of toch nieuwbouw van een bejaardenhuis? Zorgmeubelen beschikt over 30 jaar ervaring in het inrichten van positieve interieurs!

Vrijblijvend Advies nodig? Bel 072 7600018 of mail met de interieurspecialisten!

INFO: Waarom Zorgmeubel?

Werkwijze: Samen is het sleutelwoord