Zoekt u een stijlvolle design stapelstoel voor uw hotel, restaurant of conferentieruimte? Heeft u te maken met een wisselde opstelling van het meubilair of een wisselend aantal bezoekers? Dan bent u bij Staalbaron aan het juiste adres! Staalbaron heeft een uniek assortiment stapelbaar meubilair ontwikkeld. Waarbij een stijlvolle uiterlijk gekoppeld is aan een functioneel design. De verschillend modellen kunt u toepassen voor meerdere doeleinden. Onderandere hotels, restaurants of wachtkamers van zorginstellingen en ziekenhuizen.

(interne link) Vraag vrijblijvend advies aan één van onze collega’s.

(Interne link) Zie onze collectie design stapelstoelen.

Design stapelstoel

De design stapelstoelen van Staalbaron zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Van een industriële stapelstoel tot een landelijke uitziende stapelstoel. De industriële stapelstoel wordt gekarakteriseerd door een stoer metalen frame in combinatie met een lederen zitting. Of de stapelstoel (Valk) met een prachtige houten zitting in combinatie met een stalen onderstel. Tevens kunt u kiezen voor een stapelstoel met een strakkere uitstraling. Deze stoelen zijn tevens koppelbaar en kunt u prima gebruiken voor in een wachtkamer (LYNX). Of kiest u voor een stapelstoel met een zachtere uitstraling door middel van een vriendelijke stoffering. Kiest u dan voor de (roze stoel beurs). De combinatie van ronde vormen, stoffering en een dun buisframe geeft de (roze stoel beurs) een vriendelijke uitstraling. De stoffering is beschikbaar in een groot pallet aan kleuren. Zo kunt u de stoelen personaliseren naar uw wensen!

(interne link) Vraag vrijblijvend advies aan één van onze collega’s.

(Interne link) Zie onze collectie design stapelstoelen.

De stoelen zijn uit te voeren met armleuningen en zonder armleuningen. Beide varianten zijn stapelbaar. Denkt u bij uw keuze goed aan de doelgroep. Stoelen met armleuningen bieden over het algemeen iets meer zitcomfort. Daarom zijn zij beter geschikt voor ouderen of personen meer zitcomfort willen ervaren. Daarentegen zijn stoelen zonder armleuningen iets lichter. Dit scheelt de werknemers bij het tillen van de stoelen. Uitermate geschikt voor grote conferentiezalen.

(Interne link) Neemt u contact op met één van onze collega’s voor vrijblijvend advies?

(Interne link) Zie onze collectie design stapelstoelen.