Corona Meubilair in 1,5 meter Zorg

Bent u op zoek naar oplossingen voor de 1,5 meter werkelijkheid in ruimtes als dagopvang voor ouderen, dagbestedingen voor verstandelijk beperkten mensen, restaurants voor senioren alsmede oefenruimten voor revalidatiecentra? De interieurspecialisten van Zorgmeubel kunnen u helpen Corana proof en hygiënisch meubilair in te zetten om uw doelen te behalen!

Een veilige werkomgeving creëren in de 1,5 meter economie vraagt om een aantal aanpassingen in de zorgsector. Met behulp van het Coronameubilair 3-stappenplan neemt u logisch alle stappen in dit proces.
In de eerste plaats bestaat elke werkomgeving uit een verzameling ruimten: receptie, kantoren, gangen met koffiemachines, vergaderruimten, cliëntenkamers, dagbestedingen, huiskamers, oefenruimten. In de tweede plaats gelden in deze ruimten regels over afstand (social distancing) en hygiëne. Als laatste kunnen een aantal meubelstukken uit het assortiment van Zorgmeubel u helpen uw doelen te realiseren zoals Coronaproof Tafels, Corona preventie tafelpanelen en Corona verrijdbare wanden en Corona stapelstoelen met koppelstuk.

Wilt u meer informatie belt u 072 7600018 of mail ons?

Corona Meubilair is Circulair

Samen met een aantal facilitair managers uit de zorg en ons design team hebben wij oplossingen en uitgangspunten besproken.
Allereerst is één van de uitgangspunten voor het ontwikkelen van het Corona meubilair dat de productie in eigen huis geschiedt.
Het tweede criterium van het Coronameubilair is, dat alle meubelstukken circulair zijn. Dat wil zeggen dat na deze Corona crisis u het meubilair met aanpassingen weer op eenandere manier kunt inzetten.

Zo kunnen de Corona proof tafels bijvoorbeeld ten eerste worden omgebouwd naar een verrijdbare rolstoeltafels of een vaste rolstoeltafels voor 8 personen.
Ten derde dient het Coronameubilair een bijdrage te leveren aan een positieve omgeving waarin de mens centraal staat. Bijvoorbeeld de akoestiek verbeteren, of de verzorgenden hun taal verlichten, het binnenklimaat verbeteren etc. etc.
Als laatste uitgangspunt geldt dat Zorgmeubel zoveel mogelijk gebruik maakt van uw huidige meubilair zoals het onderstel van de Coronaproof tafel.
Op de manier proberen wij zoveel mogelijk goed voor uw geld te geven en het milieu te ontlasten.

Coronameubilair 3-stappenplan

In een oriënterend, telefonisch gesprek brengen wij uw wensen ten aanzien van het meubilair in kaart. Dit is stap 1.
– Wilt u in in de nabije toekomst wellicht uw huidige tafels vervangen voor rolstoeltafels? Of heeft u net geïnvesteerd in nieuw meubilair?
– Is de bekleding van uw huidige stoelen hygiënisch? Misschien is een optie herstofferen?
– Corona tafelpanelen zijn in 2 breedten beschikbaar 120 cm of 150 cm. In welke mate wilt u uw cliënten ook zijdelings beschermen?
– Na de Corona crisis kunt u dergelijke schermen in zetten voor akoestiek of voor lampen. Hoe? Dat leggen wij u graag telefonisch uit?

Bel 072 7600018 of mail onze interieurspecialisten!

Stap 2: Offerte maken

Ten tweede berekenen wij voor u een aantal opties zodat u controle houdt over uw budget. In sommige gevallen is een simpele aanpassing voldoende, bijvoorbeeld de aanschaf van een aantal tafelpanelen.
Tevens zullen wij in een begeleidend schrijven aangeven hoe u het Corona meubilair in de (nabije) toekomst kunt inzetten om een positieve omgeving te creëren voor uw cliënten en medewerkers.
Deze gegevens hebben wij van u nodig:
1. In de eerste plaats een plattegrond tekening in pdf formaat van de ruimte
2. Ten tweede de huidige tafelmaten lengte x breedte x tafelhoogte.
3. Als laatste de dikte van het tafelblad. Zit er een dwarsbalk onder het tafelblad, tussen de tafelpoten.

Stap 3: Coronameubilair leveren

Afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM kunnen wij het Coronameubilair plaatsen of uw Technische Dienst.
Na de Corona crisis zullen wij op uw verzoek het Corona meubilair ophalen en aanpassen naar de nieuwe functie. Op deze manier ontstaat echte circulaire economie voor de zorg! Daarom zijn milieubewuste keuzen budgetvriendelijk op de lange termijn.

Wilt u ook hygiënisch werken: Bel 072-7600018 of mail ons.

Zorgmeubel, Beter Leven!
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600010

Zorgmeubel is centraal gelegen in de kop van Noord-Holland. Op het kruispunt van de provinciale wegen N241/N242. 
ZienXL heeft een bushalte op 100 m afstand. Er is een perfecte openbare busverbinding vanaf station Heerhugowaard.

Neemt u contact op met ons op voor vrijblijvend deskundig advies!