■ Bezorgen-inhuizen: Na bestelling

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling via de webwinkel gedaan heb?

Nadat u een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u een bevestiging via email. Bovendien wordt in deze email de verwachte levertijd vermeld.

Kan ik producten telefonisch of via internet bestellen?

Jazeker, u belt 072 760018 of mailt ons Zorgmeubel, Beter Leven!  In de email geeft u artikelnaam, aantal en kleur door. Een deel van het Zorgmeubel assortiment kunt u vinden op deze website. Indien u een artikel in eenandere uitvoering, kleur of materiaalsoort wenst, kunt u het beste de showroom ZienXL, Samenwerken onder één dak, bezoeken.

Wat moet ik doen als het meubel niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Indien u een artikel online heeft besteld dan kunt u het artikel retourneren. Allereerst belt u Zorgmeubel en samen met een medewerker starten wij de retourprocedure op. Uw bestelling wordt gedeeltelijk aan u vergoed, omdat het zorgmeubilair speciaal voor u is besteld. De order-/annuleringskosten van 10% worden niet aan u terugbetaald. Tevens zijn de verzendkosten, voor het heen- en terugsturen, zijn voor uw eigen rekening.

Wat is de levertijd op de producten?

Senioren stoelen type Care en sta-op stoelen Joy zijn op voorraad en direct beschikbaar.
Andere zorgproducten worden op bestelling geproduceerd. U krijgt na uw bestelling een bevestiging van de levertijd. De levertijd is gemiddeld 8 weken. Enigszins afhankelijk van de grote van de bestelling, de locatie van de fabrikant en de levertijden van de desbetreffende leverancier.

Wat is het minimale orderbedrag op de webshop?

Er is geen minimale orderbedrag (exclusief transportkosten).

Kan ik mijn aankopen retourneren?

Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden als deze nog in originele verpakking zitten. De verzendkosten, voor het terugsturen, zijn voor uw eigen rekening.Tevens berekenen wij 10% annuleringskosten. U neemt contact op met Zorgmeubel 072 7600018.

■ Bezorgen & Inhuizen: Bezorgen op uw adres

Bezorgt Zorgmeubel de aankopen ook thuis?
Zorgmeubel bezorgt bij u thuis. Hiervoor worden wel transportkosten in rekening gebracht. Zie de vraag over de transportkosten.

Worden er transportkosten gerekend op de website?
Zorgmeubel kent 2 aflevermogelijkheden. De eerste optie u haalt de goederen op bij ons magazijn, Smuigelweg 1b te Heerhugowaard. De tweede keuze het zorgmeubilair wordt tegen een redelijke vergoeding thuis bezorgd.

■ VR!: Vrachtkosten zijn  € 26,85  exclusief BTW per stoel achter de eerste deur.
■ VR2: Inhuizen kost € 47,50  exclusief BTW per stoel in uw woning na telefonische afspraak. Afval wordt retour meegenomen.
■ VR5: Bezorgen per post van accessoires kost € 6,75 exclusief BTW.

■ Bezorgen-inhuizen: Locatie

Zorgmeubel, fabrikant Interieur & Meubilair
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600018

Zorgmeubel is gevestigd in het sfeervolle ZienXL Business Centre in de Kop van Noord-Holland. ZienXL is gelegen in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard. Het vierlandenpunt tussen Gemeente Schagen in het Noorden,  Langedijk in het Westen, Hollands Kroon in het Oosten en als laatste Heerhugowaard in het Zuiden. Op het kruispunt tussen de provinciale wegen N241/N242.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Een openbare busverbinding vertrekt vanaf station Heerhugowaard en stopt 100 m voor ZienXL.