Advies Zorgmeubel betreffende het juiste zorginterieur, sfeervolle huiskamers in zorginstellingen, alsmede hippe en trendy zorgmeubilair. Zorgmeubel helpt je met hygiënische en makkelijk te reinigen bekledingsstoffen en de juiste onderhoudsmiddelen.

Advies Zorgmeubel : Sfeervolle Interieurs

Omgeving beïnvloedt het welbevinden van mensen. Sfeervolle interieurs maken je blij en geven minder stress. Op deze manier wordt het genezingsproces bevorderd. Belevingsgericht een project inrichten is ons motto en specialisme. Zo houdt Zorgmeubel rekening met audio en visuele aspecten, zoals akoestiek en contrast. Tevens worden tactiele aspecten meegenomen zoals zachte, hygiënische materialen. Zorgmeubel heeft meer dan 25 jaar ervaring in projectinrichting. Zorgmeubel geeft u gedegen advies over de beste manieren en middelen om uw ruimten in te richten.

Advies Zorgmeubel : Trendy Producten

Omgeving beïnvloedt het welbevinden van mensen. Daarnaast maken trendy en handige, multifunctionele zorgproducten het leven een stuk aangenamer. Deze zorgproducten dienen makkelijk te reinigen zijn. Keuze van de juiste materialen voor het individuele gebruik is hiervoor essentieel. Zorgmeubel adviseert over de reinigings- en onderhoudsmiddelen.

Advies Zorgmeubel: Onafhankelijk

Echt goed en eerlijk, onafhankelijk advies kun je alleen maar geven als je volledig onafhankelijk bent. Zorgmeubel is een onafhankelijk bedrijf en verbindt zich onvoorwaardelijk aan u, onze klant.

Advies Zorgmeubel : Eerlijke aanpak

Goed advies en eerlijke aanpak van Zorgmeubel zijn essentieel. De aanpak van Zorgmeubel is zowel eenvoudig als effectief: Zorgmeubel neemt u zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen. Dat doen we onderandere door ons werk goed voor te bereiden, goed te luisteren en duidelijke afspraken en offertes te maken. Zorgmeubel werkt volgens een vast creatief proces: de Zorginterieur scan. We komen dus ook langs op locatie om onze projecten te tonen en de ruimtes te bezichtigen en op te meten. Alle projecten worden uiteindelijk schoon opgeleverd en ook inhuizen of uithuizen van meubilair en/of vloerbedekking is mogelijk.

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers Samenwerken onder één dak. Zorgmeubel is één van deze ondernemers. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderen, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur. De workshop Interieurstyling is een echte een aanrader voor iedereen die professioneel met het interieur omgaat!

ZienXL Business Centre
”Samenwerken onder één dak”
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600018

Maak een afspraak 072 7600018 of mail ons!